Online Italiaans leren in internationale klas of privé

Of je nu beginner bent of gevorderd, voor iedereen zijn er online klassen op je eigen niveau en met internationale studenten. Maar ook online privélessen! Er is keuze uit les in de ochtend, in de middag en de namiddag/avond. Je kunt elke week starten.
Zo kun je je voorbereiden op je volgende bezoek aan Italië en het is nog inspirerend ook!

Online Italiaanse les van je privéleraar

Wat dacht je van online privélessen Italiaans van je favoriete leraar?
Individuele lessen via Skype (of zoom) kunnen elke dag/week van het jaar starten! Ideaal voor als je je kennis wilt verdiepen c.q. bijhouden zonder andere cursisten erbij!
Vind je online cursus met onze zoekfunctie of bel of mail info@italstudio.nl als je wilt overleggen.

Italiaans leren in online klassen

De Leonardo da Vinci scholen in Rome, Florence en Milaan hebben online klassen Italiaans via Zoom ingericht voor studenten uit de hele wereld voor jong en oud. Startdata: elke week

Prijzen online-klassen Italiaans  

 • intensieve groepscursus van 20 lessen per week
  3 uur les per dag (met pauze) van maandag t/m vrijdag
  € 150 per week voor online-klassen van 1 t/m 4 weken
  € 130 per week
  vanaf 5 weken
 • part-time lessen van 4 lessen per week
  2x 1,5 uur per week
  € 290 voor 8 weken (totaal 32 lessen)

N.B. Een les duurt 45 minuten, dus 4 lessen = 3 uur!
Deze online prijzen zijn exclusief € 30 inschrijfgeld van de Leonardo da Vinci school (12 maanden geldig voor LdV). Lesmateriaal inbegrepen en je kunt gebruik maken van het online platform van de school met oefenmateriaal!
Lessen kunnen in de ochtend, middag of begin avond.
Je kunt ook online privélessen volgen (op elk niveau en op elk moment te volgen) en de prijs bedraagt voor 10 individuele lessen: € 380 inclusief gebruik van het online platform met oefenmateriaal van de school.

Zoek een online taalcursus met onze uitgebreide zoekfunctie!
Liever online individuele les of wil je meer details weten? Neem contact met ons op! 

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa