Online lessen Italiaans

Italiaans leren in online klassen

Leer Italiaans in een online klas van je eigen niveau of via een privéleraar.
Diverse scholen en privéleraren bieden online lessen aan.
Stap meteen in want zo kun op een leuke manier Italiaans leren of je kennis verbeteren!
Lees verder bij online lessen!

Italiaans leren bij privéleraar

Het is ook mogelijk om Italiaans te leren in je eigen tijd en tempo via een privéleraar. Zo krijg je veel aandacht en kun je zelf bepalen wanneer je de lessen wilt volgen.
Lees verder bij online lessen!

Online seminars Italiaanse kunst en cultuur

Ben je geïnteresseerd in de Italiaanse kunst en cultuur? Zie hieronder onze online juweeltjes:

  • Leraar Ugo geeft webinars over cultuur, literatuur en ook online lessen over conversatie met literatuur, lees meer…
  • Maak een online wijnreis “Giro d’Italia met sommelier Barbara en ontvang thuis een pakket wijnen, leer meer….
  • De leraren van de Leonardo da Vinci scholen in Rome, Florence en Milaan geven ONLINE SEMINARS van elk 1,5 uur!
    Onderwerpen: kunstgeschiedenis, mode, cultuur en actualiteiten, wijntoer, wijn & gastronomie, literatuur, grammatica, film en theater, opera en muziek.
    Lees meer over deze online SEMINARS….
Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa