al 34 jaar de Italië specialist

Kook- & wijncursussen

De Italiaanse keuken en wijnen zijn erg favoriet en tevens zeer divers, want elke regio kent zijn eigen producten en streekgerechten, allemaal even fantastisch!
Wie daar wat meer van wil proeven kan kiezen uit één van de vele kook- en wijncursussen in Italië, waarbij gebruik wordt gemaakt van regionale gerechten & wijnen.
Vind een kook- of wijncursus met onze uitgebreide zoekfunctie!

Gastronomische arrangementen

Gastronomische specials zijn erg aantrekkelijk, omdat je – naast de taalcursus in de ochtend – ‘s middags een combinatie van kookcursussen, bezoek aan wijnboerderijen, lessen/proeverijen over de streekwijnen en/of diners kunt volgen.

Enkele mogelijkheden:
• La Dolce Vita in Rome, Florence, Milaan, Turijn en Viareggio
• La Dolce Vita in Portico di Romagna en Rimini
• Kook- & wijnlessen in Portico di Romagna
• diverse kook-/wijn- en gastronomische programma’s in Siena
• Culinair programma Gustando in Santa Domenica
• Pane, Vino & Lingua in Lucca
• Lingua, Cucina & Vino in Salerno en Napels
• Kookcursussen in een restaurant in Taormina en Perugia
• Uniek wijnprogramma Wijnweek in Perugia (inclusief excursies, proeverijen en diners)
• Kookcursussen in een gastgezin in: Todi, San Remo, Lucca en bij Homestay CisterninoHomestay ToscaneGreen Italian en Madrelingua.

Wijn-/kookcursus zonder taalcursus

Voor degenen die alleen een kook-/wijncursus willen volgen zijn er mogelijkheden in: Portico di Romagna en in Todi (in gastgezin) via GreenItalian en Madrelingua.

Partnerprogramma

Ook aan partners is gedacht en in de volgende plaatsen kunnen partners zich ook goed vermaken.
In Micciano kunnen partners een wijn-excursieprogramma in de streek rondom Volterra boeken.

Wil je advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa