al 34 jaar de Italië specialist

Italiaans + fashion-art-design

De Leonardo da Vinci scholen in Milaan, Rome en Florence en enkele andere scholen verzorgen ook taalcursussen die je kunt combineren met mode, beeldende kunst of design cursussen.

Examencursus studies Fashion- & Design academies

Wil je je inschrijven voor een studie aan een Fashion, Art of Design Academie in Italië, dan kun je een speciale examentraining volgen in de technische vaktaal noodzakelijk voor het toelatingsexamen.
Deze wordt ook verzorgd door de Leonardo da Vinci scholen in Milaan, Rome en Florence.

Vind een cursus mode met onze uitgebreide zoekfunctie!

Studies zonder Italiaanse taal vind je hieronder!

NABA zomercursussen (in Engels)

NABA Academy in Milaan en Rome organiseert diverse cursussen Fashion & Design van 2, 4 of 6 weken (in het Engels). De cursussen worden georganiseerd volgens de filosofie “Learning by doing”, ofwel een mix van theoretische lessen, praktische workshops en excursies (bezoeken musea, bedrijven, productieplaatsen en designstudio’s etc.).
Studenten uit de hele wereld (80 nationaliteiten) nemen deel aan deze zomercursussen.
Er zijn cursussen op alle niveaus en ook voor deelnemers van alle leeftijden! Ook de huisvesting kan geregeld worden! Lees meer….
Studierichtingen o.a.: Fashion Design | Product Design – Interior Design | Visual Arts | Graphic Design and Communication | Media Design and New Technologies.

NABA online courses

NABA Academy verzorgt ook online courses in het Engels van 2 weken in Interior Design en in Fashion Image & Styling! Zowel cursussen voor beginners als voor (half)gevorderden.

Studeren aan NABA en Domus Academy

Ga studeren aan NABA Academy of Domus Academy en werk aan een succesvolle carrière!
Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) is een internationaal gerenommeerde en erkende kunst & design academie in Milaan en Rome.
Domus Academy is een van de eerste post-graduate Design Academies in Italië en gevestigd in Milaan.
Zoek je een opleiding in mode, kunst of design? Ga naar NABA en Domus Academy.

NABA Foundation Year – Milaan

Het Foundation Year is een voorbereidend basisjaar van 9 maanden gericht op kandidaten met bijv. een Havo-diploma of ander diploma middelbaar onderwijs, die niet voldoen aan alle toelatingseisen voor de gekozen NABA bacheloropleiding. Maar is ook nuttig als je nog niet weet welke richting je op wilt.

Zoek je cursus of studie

Vind de studie van je keuze met onze uitgebreide zoekfunctie!

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa